Τηλ. Παραγγελίες: 2310 747801

Στο Λευκό θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι με τις αγορές σας. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε. Πιο συγκεκριμένα :

 • εάν μετά την παραλαβή του προϊόντος διαπιστώσετε ότι δεν σας ικανοποιεί , υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος ή αλλαγής του με άλλα προϊόντα μέχρι το ύψος του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή μεγαλύτερου τιμήματος εφόσον το επιθυμείτε. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται ο παραλήπτης τα έξοδα της επιστροφής.
 • σε περίπτωση επιστροφής εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων ή επιστροφής λόγω λάθους στην παραγγελία το κατάστημα Στο Λευκό αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους με τον ίδιο κωδικό. Σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή προϊόντα ίδιας αξίας. Τα έξοδα αποστολής στην παραπάνω περίπτωση επιβαρύνουν το κατάστημα Στο Λευκό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι οι επιστροφές στα παρακάτω προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.

  Προϊόντα ύπνου όπως:

  μαξιλάρια, στρώματα και επιστρώματα.

Προϋποθέσεις επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την ημέρα  παραλαβής των προϊόντων.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ή αλλαγής θα πρέπει τα προϊόντα να συνοδεύονται απαραίτητα με την πρότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολογίου.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν πλυθεί και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα και να είναι σε άριστη κατάσταση ( απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια της καθε συσκευασίας ).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το κατάστημα Στο Λευκό είτε τηλεφωνικά (2310 747 801) είτε μέσω email (info@stoleuko.gr).

Διαδικασία επιστροφής

 •   Επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα σας καθοδηγήσουμε για τα περαιτέρω .
 • Μέσω courier
  1. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Αποστέλλετε το δέμα στη διεύθυνση του καταστήματος Στο Λευκό (καρτέλα επικοινωνίας) , μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών με την ένδειξη προς επιστροφή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας καθίσταται δυνατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν στον πελάτη.

Για ακύρωση της παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@stoleuko.gr ή στα τηλ.: 

+30 2310 747 801+30 2310 759 318

Scroll to Top