Το κατάστημα Στο Λευκό  παρέχει την δυνατότητα επιστροφής / αλλαγής προϊόντων  στις εξής περιπτώσεις :

 • εάν μετά την παραλαβή του προϊόντος διαπιστώσετε ότι δεν  ικανοποιεί το προϊόν , το κατάστημα Στο Λευκό αναλαμβάνει την αλλαγή του προϊόντος. Στην  περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το ύψος του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή μεγαλύτερου τιμήματος εφόσον το επιθυμείτε. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ στην αλλαγή χέρι με χέρι στην πόρτα σας.
 • σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων το κατάστημα Στο Λευκό αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους. Σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν ίδιας αξίας.Τα έξοδα αποστολής στην παραπάνω περίπτωση επιβαρύνουν το κατάστημα Στο Λευκό
 • Σας ενημερώνουμε ότι οι επιστροφές στα παρακάτω προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.

  Προϊόντα ύπνου όπως:

  μαξιλάρια, στρώματα και επιστρώματα.

Προϋποθέσεις επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσετε σε 10 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

Σε περίπτωση αντικατάστασης ή αλλαγής θα πρέπει τα προϊόντα να συνοδεύονται απαραίτητα με την πρότυπη απόδειξη αγοράς ή τιμολογίου.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα και να είναι σε άριστη κατάσταση ( απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια της καθε συσκευασίας ).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η συνεννόηση με το κατάστημα Στο Λευκό είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

Διαδικασία επιστροφής

 • Στο φυσικό κατάστημα. Επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα σας καθοδηγήσουμε για τα περαιτέρω .
 • Μέσω ΕΛΤΑ courier
  1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  2. Αποστέλλετε το δέμα στη διεύθυνση του καταστήματος Στο Λευκό (καρτέλα επικοινωνίας) , μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών με την ένδειξη προς επιστροφή.
 •  

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας καθίσταται δυνατή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το προϊόν στον πελάτη.

Για ακύρωση της παραγγελίας επικοινωνήστε μαζί μας στο email: stoleuko@yahoo.gr  ή στα τηλ.: +30 2310 747 801+30 2310 759 31

Scroll to Top